Hem

Integrationskören The Rockin Pots

Sedan i januari driver vi ideellt, med uppbackning av Östersunds näringsliv en kör (The Rockin Pots) för de asylsökande på flyktingförläggningen i Grytan utanför Östersund.

Läs mer om The Rockin Pots

The Rockin Pots intar Globen!

På tisdag den 29 september är det dags för en stor gala "Hela Sverige skramlar" i Globen, Stockholm. The Rockin Pots har blivit inbjudna av Tomas Ledin att spela med honom precis som på Storsjöyran. Samtliga artister ställer upp gratis och alla intäkter går till UNHCR för människor på flykt.  Det känns fantastiskt och spännande! Hoppas att ni tittar!

Läs mer!


Körsång i höst!

Den 25 september smäller det igen! Denna gång är det Jenny Michanek som leder oss alla framåt i sången. Här kan du vara med och sjunga, skråla, nynna med eller bara luta dig tillbaka och lyssna. Tanken är att du ska ha kul, precis som på en vanlig afterwork. Här finns möjlighet att köpa mat och dryck sen är det FRI ENTRÉ till körafterworken. Tillställningen startar kl.17:00. Varmt välkomna!

Östersundshem!

Jämtlands musikskola och Östersundshem har ett samarbete som bland annat innebär att alla som bor i Östersundshem har 50% rabatt på körsång och grupplektioner i instrumenten gitarr, piano, sång och fiol. Utöver detta samarbetar vi kring events och övriga aktiviteter. Superkul tycker vi! Kontakta oss gärna för mer information.

Referenser

"Är så glad och tacksam över det ni ger våra 2 barn! Tack Jämtlands musikskola för suveräna musiklektioner!"

 Lina Rehnstedt Kristiansson

Måndagar som alla tycker är så tråkiga är tack vare Jämtlands Musikskola, Camilla och alla underbaringar i körerna veckans höjdpunkt!

 Elin Nilsson

Vilken fantastisk dag med alla körkompisarna! Sång hela dagen tillsammans med bästa körledarna Camilla K och Mats T!

Gunborg Sundelin om "Stora kör kick-offen"