Hem

Integrationskören The Rockin Pots

Sedan i januari driver vi ideellt, med uppbackning av Östersunds näringsliv en kör (The Rockin Pots) för de asylsökande på flyktingförläggningen i Grytan utanför Östersund.

Läs mer om The Rockin Pots

Rockin Christmas den 8 december

På tisdag den 8 december är det dags för Jämtlands Musikskolas årliga julkonsert med alla våra körer. Vi håller till på Gamla Teatern med start kl.19:00. Det kommer att bli en härlig kväll där Jämtlands Musikskolas Rock & Gospelkörer och The Rockin’ Pots sjunger in julen med rock, gospel och traditionella julsånger!


En kurs i julklapp!

Efter jul och nyår är det dags för ny kursstart på Jämtlands Musikskola och du eller någon i familjen har möjlighet att ta tag i ett instrument ni skulle vilja lära er att spela eller utveckla. Kanske är det något du drömt om eller är det något du spelade när du var yngre och vill testa igen. Kanske är det något som din idol spelar. En kursstart är något som är perfekt att ge till sig själv eller någon annan som julklapp. Du är varmt välkommen att göra din anmälan här eller ringa på 070-595 64 99.

Östersundshem!

Jämtlands musikskola och Östersundshem har ett samarbete som bland annat innebär att alla som bor i Östersundshem har 50% rabatt på körsång och grupplektioner i instrumenten gitarr, piano, sång och fiol. Utöver detta samarbetar vi kring events och övriga aktiviteter. Superkul tycker vi! Kontakta oss gärna för mer information.

Referenser

"Är så glad och tacksam över det ni ger våra 2 barn! Tack Jämtlands musikskola för suveräna musiklektioner!"

 Lina Rehnstedt Kristiansson

Måndagar som alla tycker är så tråkiga är tack vare Jämtlands Musikskola, Camilla och alla underbaringar i körerna veckans höjdpunkt!

 Elin Nilsson

Vilken fantastisk dag med alla körkompisarna! Sång hela dagen tillsammans med bästa körledarna Camilla K och Mats T!

Gunborg Sundelin om "Stora kör kick-offen"