Hem

Vi är med på ÖFK´s kultursatsning 2016

Vi är fantastiskt glada över att ha fått förfrågan att jobba med Östersunds FK nya kultursatsning! ÖFK är en fotbollsklubb utöver det vanliga med samma värdegrunder som oss och aktivt står upp mot rasism och främlingsfientlighet. Ett otroligt roligt samarbete för både oss och ÖFK! 

Läs mer om samarbetet här

   

Integrationskören The Rockin´Pots

Sedan början av 2015 driver vi kören The Rockin Pots tillsammans med organisationen Hej Främling för asylsökande på flyktingförläggningen i Grytan utanför Östersund. Kören är öppen för alla och består av en härlig blandning människor från en mängd olika länder. Vi övar tillsammans varje vecka och ett par gånger per år så sjunger vi tillsammans med andra etablerade körer från Östersund och har både jul- och vårkonserter ihop. 
Läs mer här

Missa inte vårens sista afterwork!

Den 13:e maj är det dags att slå tonerna i taket!
Körafterwork är en allsångskväll som passar alla oavsett om ni sjunger i kör eller aldrig provat på. Kom som du är och umgås, sjung, skråla med eller lyssna.
Avsluta veckan på bästa sätt. Professionella körledare leder kvällen, självklart finns det gott att äta och dricka, det hör ju liksom afterwork till! FRI ENTRÉ!


Missa inga nyheter

Följ länken och gå in och gilla oss på Facebook. Där påminner vi bland annat om körafterwork, konserter, lediga tider på instrumentlektioner och mycket annat...

Östersundshem!

Jämtlands musikskola och Östersundshem har ett samarbete som bland annat innebär att alla som bor i Östersundshem har 50% rabatt på körsång och grupplektioner i instrumenten gitarr, piano, sång och fiol. Utöver detta samarbetar vi kring events och övriga aktiviteter. Superkul tycker vi! Kontakta oss gärna för mer information.

Referenser

"Är så glad och tacksam över det ni ger våra 2 barn! Tack Jämtlands musikskola för suveräna musiklektioner!"

 Lina Rehnstedt Kristiansson

Måndagar som alla tycker är så tråkiga är tack vare Jämtlands Musikskola, Camilla och alla underbaringar i körerna veckans höjdpunkt!

 Elin Nilsson

Vilken fantastisk dag med alla körkompisarna! Sång hela dagen tillsammans med bästa körledarna Camilla K och Mats T!

Gunborg Sundelin om "Stora kör kick-offen"