Hem

Vi ska uppträda med Tomas Ledin!

Den 1:a augusti ska vår integrations kör ”The Rockin Pots” som vi driver för de asylsökande på Grytans flyktingförläggning få sjunga tillsammans med Tomas Ledin.Under ledning av Camilla Karlsson och uppbackade av delar av vår Rock & Gospel kör, samt C.A.M.I.N.G Gospel ska vi sjunga låten ”Vi är pågång” på Storsjöyrans största scen!

Läs mer om initiativet


Körsång i höst!

Körsång är bra för hälsan och för gemenskap. Man delar glädje och genom sången känner vi oss alla delaktiga. Hos oss finns det 3 olika körer att delta i. Alla körerna leds av Camilla Karlsson. Vi har en nybörjarkör, en fortsättningskör och en lunchkör. Är detta något som du känner dig sugen på så läs mer eller anmäl dig redan nu. Körerna startar v.37.

Östersundshem!

Jämtlands musikskola och Östersundshem har ett samarbete som bland annat innebär att alla som bor i Östersundshem har 50% rabatt på körsång och grupplektioner i instrumenten gitarr, piano, sång och fiol. Utöver detta samarbetar vi kring events och övriga aktiviteter. Superkul tycker vi! Kontakta oss gärna för mer information.

Referenser

"Är så glad och tacksam över det ni ger våra 2 barn! Tack Jämtlands musikskola för suveräna musiklektioner!"

 Lina Rehnstedt Kristiansson

Måndagar som alla tycker är så tråkiga är tack vare Jämtlands Musikskola, Camilla och alla underbaringar i körerna veckans höjdpunkt!

 Elin Nilsson

Vilken fantastisk dag med alla körkompisarna! Sång hela dagen tillsammans med bästa körledarna Camilla K och Mats T!

Gunborg Sundelin om "Stora kör kick-offen"