Kurser

På Jämtlands musikskola har vi många olika kurser att erbjuda, eftersom våra lärare sätter ihop kursplaner efter din nivå och dina önskemål.

Hos oss kan du vara nybörjare, ha spelat lite eller så är du en avancerad musiker. Vi försöker alltid att tillgodose dina önskemål så att du utvecklas i den riktning du vill. Vårt mål och syfte är att ha kul tillsammans samtidigt som man lär sig spela och utvecklas musikaliskt.

Enskilda lektioner

Vi erbjuder enskilda lektioner à 30 på de olika instrumenten. Här får du möjligheten med en pedagog att utveckla dina egna färdigheter utifrån den nivån du själv befinner dig.

Grupplektioner

Det finns också erbjudande om grupplektion à 30 min, vid dessa tillfällen försöker vi att matcha ihop våra deltagare så att det blir en jämlik nivå.

Mamma/Pappa- barnkursen

Från och med hösten 2013 erbjuder vi föräldrar och barn att spela tillsammans. Att spela ihop har många fördelar. Förutom att det är givande och kul att spela tillsammans, får barnet dessutom sällskap till och från lektionerna och ni kan stötta varandra både under lektionerna och under övningen hemma. Det här är också en möjlighet för dig som förälder att få spendera mer tid med ditt barn samtidigt som ni tillsammans lär er att spela ett instrument. Mamma/Pappa-barnkursen erbjuds i instrumenten gitarr, piano och fiol.